Brezina Ági

RÓLAM

Pamutmacska Varrományok - a gyermekeim által sok éve kitalált név, ami végül ráragadt a műveimre és így ennek az icike-picike egyszemélyes vállalkozásnak is ez lett a neve.

Mesevilágomban a Tilda figurák adják az alapot, mert sok-sok éve magával ragadott ez a skandináv stílus, az egyszerűségével, formálhatóságával.

Varrásaim hangulatát az évszakok határozzák meg - ez valahogy így alakult. Látható ez a színekben, a babák ruházatában, a fotók berendezésein is.

Az elmúlt évek hoztak sok-sok sikeres és kiváló hangulatú workshopot - ezek az alkotós szombat délelőttök elsősorban felnőtteknek és nagyobbacska gyermekeknek szóltak és a jelen lévők is nagyon összekovácsolódtak a közös varrás alatt.

Babáim, varrásaim nagy odafigyeléssel, szeretettel, jó minőségű alapanyagok használatával készülnek. Mindig nagyon fontos számomra, hogy a megrendelővel folyamatos kapcsolatban legyek - így sokszor küldök "fázisfotókat" - ami megmutatja, hogy a közösen kialakított terv hogyan alakul.

Hatalmas büszkeséggel tölt el, hogy 2021-ben a Praktika Magazin hasábjain is bemutatkozhattam és azóta is sok-sok varrásom látható az online felületükön.  

Családom és barátaim állandó támogatását, szeretét és bíztatását élvezem, ezért is mertem belevágni... szívvel és lélekkel egyaránt :)

Szeretettel látlak mesevilágomban!

Brezina Ági - kézműves | © 2023
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el